Uncategorized

Καθαρισμός ήπατος – Καθαρισμός νεφρών – Καθαρισμός εντέρου σύμφωνα με τον Andreas Moritz

Καθαρισμός ήπατος – Καθαρισμός νεφρών – Καθαρισμός εντέρου σύμφωνα με τον Andreas Moritz

 

Το μπεστ σέλερ “Ο θαυματουργός καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης” του εναλλακτικού επαγγελματία Andreas Moritz εξηγεί ακριβώς τις αιτίες των χολόλιθων στο ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη, οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνες για πολλές κοινές ασθένειες του σήμερα.

Το βιβλίο παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για την αναγνώριση των χολόλιθων και προσφέρει συμβουλές και οδηγίες για να μπορέσετε να τις αφαιρέσετε ανώδυνα μόνοι σας στο σπίτι και να αποτρέψετε το σχηματισμό νέων χολόλιθων.

 

Χολολιθίαση, οι επιπλοκές της και λαπαροσκοπική αντιμετώπιση

 

Αυτό που εννοείται κυρίως εδώ δεν είναι οι πέτρες στη χοληδόχο κύστη, που συνήθως μπορούν να μετρηθούν, αλλά οι πολύ μικρότερες πέτρες στους χοληφόρους πόρους του ήπατος, μερικές από τις οποίες έχουν μέγεθος μόνο 1-2 mm.

Πολλές χρόνιες ασθένειες των περισσότερων ανθρώπων στον σημερινό βιομηχανοποιημένο κόσμο, όπως η αρθρίτιδα, οι καρδιακές παθήσεις, η κατάθλιψη, ο καρκίνος ή η σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να μετρηθούν σε πολλές εκατοντάδες έως χιλιάδες χολόλιθους που φράζουν τους χοληφόρους πόρους του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Πολύ συχνά, η θεραπεία με γνώμονα τα συμπτώματα είναι η απλή αφαίρεση της χοληδόχου κύστης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ανοίγει το δρόμο για ακόμη χειρότερες παθήσεις και επί του παρόντος κοστίζει 5 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης δίνει στον οργανισμό την ευκαιρία να σταθεροποιηθεί και να καθαριστεί και έτσι να γίνει υγιής ή να αποτρέψει την ασθένεια. Με αυτόν τον τρόπο, αναλαμβάνουμε την προσωπική ευθύνη για την υγεία μας και μπορούμε να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη μας στη φυσική, έμφυτη σοφία του σώματος. Ο καθαρισμός του ήπατος μπορεί να γίνει πολύ καλά μόνος ή ομαδικά στο σπίτι.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης σύμφωνα με τον Andreas Moritz;

Η λεπτομερής και βέλτιστη περιγραφή βρίσκεται στο προαναφερθέν βιβλίο καθαρισμού του ήπατος και ως εκ τούτου θα αναφερθεί μόνο εδώ.

Η όλη διαδικασία διαρκεί 1 εβδομάδα. Τρώτε κανονικές, κατάλληλες μερίδες ως συνήθως. Προκειμένου να καταστεί δυνατή η βέλτιστη προετοιμασία καθαρισμού του ήπατος, συνιστάται να αποφεύγετε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, γαλακτοκομικά προϊόντα, τηγανητά και κατεψυγμένα ή πολύ ψυχόμενα τρόφιμα.

Πιείτε 1 λίτρο χυμό μήλου (ελεγχόμενο βιολογικό και κατά προτίμηση φυσικά θολό) για 6 ημέρες.  (Κατα προτιμηση χρησιμοποιηστε τον μη μεταλλαγμένο χυμό μήλου με την ένδειξη Demeter  απο το  www.morfeas.net )

Την 6η μέρα ξεκινήστε την ανώδυνη εξάλειψη των χολόλιθων με τη βοήθεια αλάτων Epsom και μείγματος χυμού γκρέιπφρουτ και ελαιόλαδου. Ωστόσο, η γεύση του αλατιού Epsom χρειάζεται λίγη εξοικείωση, πολλοί άνθρωποι τη βρίσκουν αηδιαστική, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν πλέον στις άγευστες κάψουλες αλατιού Epsom. Η σωστή δόση είναι 5-6 κάψουλες ανά φορά με άφθονο νερό για τις 4 μονάδες που αναφέρονται στο βιβλίο. Πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά τις τελευταίες δύο ημέρες!

 

ΠΕΤΡΕΣ ΧΟΛΗΣ –ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ – Ιπποκράτεια Προσέγγιση Υγείας

 

Πιείτε βότανα για τα νεφρά για να καθαρίσετε τα νεφρά!

Ο Andreas Moritz συμβουλεύει σθεναρά περαιτέρω στο βιβλίο να πραγματοποιήσει έναν καθαρισμό των νεφρών με βότανα νεφρών. Γιατί; Γιατί ο καθαρισμός του ήπατος είναι πολύ καλός για την υγεία μας, αλλά ως θεραπεία επιβαρύνει τα όργανα αποτοξίνωσης μας.

Επειδή όταν οι πέτρες στη χολή αποκολλώνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας και απελευθερώνονται τοξίνες, το σώμα πρέπει να τις αντιμετωπίσει και να αποτοξινώσει αυτές τις ουσίες ή θα προσπαθήσει να τις αποβάλει μέσω των νεφρών και του ήπατος. Ως εκ τούτου, ο διάσημος εναλλακτικός ιατρός έχει αναπτύξει μια υπέροχη συνταγή για ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό τσάι νεφρών.

 

ΤΣΑΙ ΝΕΦΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΡΙΤΣ

Το τσάι περιέχει, μεταξύ άλλων, βότανο χρυσόβεργα βιολογικής ποιότητας. Το Goldenrod είναι το μόνο φαρμακευτικό φυτό που είναι ικανό να μεταφέρει ενέργεια στο νεφρό, δηλαδή να δίνει περισσότερη δύναμη στο νεφρό για να εκτελέσει τις σημαντικές του λειτουργίες. Επιπλέον, υπάρχουν φύλλα τσουκνίδας, φύλλα αρκούδοστάφυλου, ρίζα marshmallow, σπόροι μάραθου, μαντζουράνα και μερικά άλλα βότανα που βοηθούν στην αποτοξίνωση των νεφρών, μεταξύ άλλων, επειδή έχουν διουρητική (αυξητική) δράση και επίσης σκοτώνουν τα μικρόβια (αρκουδοστάφυλο).

 

Πάρτε βότανα ήπατος

Ο Andreas Moritz συνιστά επίσης ανεπιφύλακτα να πίνουμε τσάι για το ήπαρ.

Αλλά γιατί εξακολουθείτε να πίνετε βότανα για το ήπαρ όταν κάνετε τον καθαρισμό του ήπατος; Αυτή η ερώτηση εμφανίζεται ξανά και ξανά σε πολλές συνομιλίες και email που φτάνουν σε εμάς. Και ως ένα βαθμό δικαιολογείται.

Η απάντηση βρίσκεται επίσης στους λόγους που ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω. Από την άλλη, το συκώτι, το οποίο ωφελείται πολύ από τον καθαρισμό του ήπατος, επιβαρύνεται προσωρινά και από αυτό, γι’ αυτό θα πρέπει να υποστηρίξουμε και να αποτοξινώσουμε το συκώτι με καλά βιολογικά βότανα για το συκώτι.

Ο καθαρισμός του ήπατος από μόνος του είναι υπέροχος γιατί μπορεί να μας απαλλάξει από επιβλαβείς χολόλιθους στους ηπατικούς χοληφόρους πόρους και επίσης μεγαλύτερους στη χοληδόχο κύστη. Αλλά για να ολοκληρωθεί και να ολοκληρωθεί η αποτοξίνωση, η ενδυνάμωση και ο καθαρισμός του ήπατος, ένα καλό τσάι από το συκώτι είναι απαραίτητο.

 

Μπορώ να πίνω το τσάι για τα νεφρά και το τσάι για το συκώτι χωρίς να κάνω έκπλυση του ήπατος και της χοληδόχου κύστης;

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να πιείτε τα τσάγια χωρίς να καθαρίσετε το ήπαρ, μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύσουμε να το κάνετε. Ακόμη και χωρίς το καθάρισμα, τα δύο τσάγια βοηθούν πολύ καλά στο να διατηρούνται το ήπαρ και τα νεφρά σε καλή κατάσταση, να τα ενδυναμώνουν και να τα αποτοξινώνουν.

Εδώ καλό θα ήταν να πίνουμε και τα δύο τσάγια το ένα μετά το άλλο (όχι ταυτόχρονα!) ως θεραπεία, κατά προτίμηση το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Ο Andreas Moritz μάλιστα συμβουλεύει να πίνουμε τα τσάγια το ένα μετά το άλλο ως θεραπεία, πάντα κατά τη μετάβαση σε μια νέα σεζόν. Ποιο τσάι πίνετε πρώτο είναι σχετικά ασήμαντο και συνήθως αποφασίζεται σε πολύ ατομική βάση.

Πολλοί άνθρωποι δεν τολμούν ακόμα πραγματικά να κάνουν καθαρισμό του ήπατος, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν κάτι για αποτοξίνωση. Επομένως, και τα δύο τσάγια συνιστώνται οπωσδήποτε σε τακτά χρονικά διαστήματα αρκετές φορές το χρόνο. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να κάνετε τον υπέροχο και εύκολο καθαρισμό του ήπατος, σίγουρα δεν πρέπει να αποφύγετε να πάρετε τα τσάγια.

Ο Andreas Moritz λέει ότι πρέπει να πίνετε το τσάι των νεφρών μετά τον δεύτερο καθαρισμό του ήπατος το αργότερο. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, όμως, καλό είναι να το πίνουμε πριν τον πρώτο καθαρισμό, σε συνδυασμό με το τσάι του ήπατος – δηλαδή σε διαδοχικές δόσεις – ώστε τα νεφρά και το ήπαρ να είναι σε βέλτιστη κατάσταση και έτσι να προετοιμαστούν για τον καθαρισμό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.

 

Πώς κάνει κανείς τον καθαρισμό του εντέρου σύμφωνα με τον Andreas Moritz;

Υπάρχουν πολλές και πολύ εκτεταμένες δυνατότητες καθαρισμού των εντέρων και ο τακτικός καθαρισμός των εντέρων είναι επίσης μέρος μιας σωστής αποτοξίνωσης των οργάνων αποτοξίνωσης μας.

Ο Andreas Moritz το συνιστά αυτό ειδικά σε σχέση με τον καθαρισμό του ήπατος, καθώς υπάρχει «κίνδυνος» να παραμείνουν μεμονωμένες πέτρες στη χολή στο έντερο και να προκαλέσουν πιθανώς φλεγμονή. Για το λόγο αυτό, συμβουλεύει να κάνετε μια εντερική έκπλυση με Hydro-Colon αμέσως μετά τον καθαρισμό του ήπατος.

Πολλοί εναλλακτικοί επαγγελματίες το προσφέρουν αυτό και είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού των εντέρων. Όχι μόνο ξεπλένει τις πέτρες που βρίσκονται τριγύρω, αλλά και απαλλάσσει τις εναποθέσεις που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε ένα κλύσμα και να το κάνετε αρκετές ημέρες μετά τον καθαρισμό του ήπατος:

 

ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ

Εκτός από αυτά τα κύρια μέτρα για τον καθαρισμό του ήπατος, ο Andreas Moritz συνιστά επίσης τακτικό καθαρισμό του εντέρου γενικά. Μια αποδεδειγμένη θεραπεία εδώ είναι μια πορεία θεραπείας με καλό χυμό αλόης βέρα.  Ο χυμός της αλόης έχει αποδειχθεί ότι περιέχει περισσότερες από 200 ζωτικές ουσίες (αρκετές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα) και έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει τις κρύπτες, δηλαδή τις κοιλότητες στα εντερικά τοιχώματα, από περιττά απόβλητα, σαν ένα είδος σκουπιδιών. διάθεση: (προτιμηστε το 100% καθαρό τζελ μοναστηριακής αλόης ΜΟΡΦΕΑΣ γιατι οι χυμοί αλόης ενδέχεται να περιέχουν ανάμιξη εως και 90% νερο η αλλο ειδος χυμού….  www.morfeas.net

 

Συνιστούμε επίσης να παίρνετε φλοιούς psyllium. Αυτά φουσκώνουν όταν μουλιάζονται σε νερό. Ο κάπως βλεννώδης αλλά άγευστος πολτός που στη συνέχεια γλιστράει μέσα από το έντερο και το γεμίζει σαν ένα είδος αποτυπώματος, προκαλώντας ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό αποτέλεσμα στα τοιχώματα.

Με δικη σας ευθύνη μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγιες απο το βιβλίο του Andreas Moritz  “Ο θαυματουργός καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης” απο όπου και αντιγράψαμε όλες τις προηγούμενες πληροφορίες αυτου του άρθρου.  Για όσους διστάζουν υπάρχουν όμως και επαγγεματίες υγείας καθώς και  ιατροί οι οποίοι εφαρμόζουν τις ανωτέρω μεθόδους στα ιατρεία τους με κάθε ασφάλεια.

Σκοπός του ανωτέρου άρθρου δεν ειναι η η καθοδήγηση ιατρικών πράξεων αλλα η πληροφόρηση εναλλακτικών φυσικών θεραπειών για την πρόληψη πολλών ασθενειών.   Η προσωπική μας γνωμη ειναι οτι πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε θεραπευτικής πράξης θα πρέπει να συμβουλευέστε πρωτα τον κατάλληλο  επαγγελματία υγείας που έχει την ανάλογη γνώση επάνω στην μέθοδο καθαρισμού  Andreas Moritz.

 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΗΠΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΧΟΛΗΣ» ΤΟΥ ANDREAS MORITZ

Liver cleansing – Kidney cleansing – Intestinal cleansing according to Andreas Moritz