Uncategorized

Το μυστικό της υγείας κρύβεται στην σπονδυλική στήλη !

Διαθερμία με υπέρυθρο νεφρίτη και αποκατάσταση σπονδυλικής στήλης απο την Νότιο Κορέα !

 Εφαρμόζεται σε όλες τις Παθήσεις της σπονδυλικής στήλης

Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου,  στένωση του σπονδυλικού σωλήνα,  εκφυλιστική σπονδυλολίσθηση,  τμηματική αστάθεια της σπονδυλικής στήλης,  εκφυλιστική σκολίωση , Οστεοαρθρίτιδα σπονδυλικής στήλης κλπ.

 

«Δώσε μου τη δύναμη να προκαλέσω πυρετό και θα γιατρέψω όλες τις ασθένειες»
Παρμενίδης, προσωκρατικός Έλληνας φιλόσοφος

 

Ο πυρετός θεωρούνταν από τους αρχαίους πολιτισμούς ως το χαρακτηριστικό της ασθένειας. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που πίστεψαν στις ευεργετικές επιδράσεις του πυρετού, δίνοντας στη θερμότητα μια ιερή ή ιερή έννοια που σχετίζεται με τις θεραπευτικές δυνάμεις του ήλιου. Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία απέδιδε τη φωτιά στο υψηλότερο επίπεδο νοημοσύνης και ελευθερίας, με λασπόλουτρα από φυσικές ιαματικές πηγές και ζεστό αέρα από ηφαιστειακά σπήλαια που χρησιμοποιούνται σε θεραπείες. Αυτές οι συστηματικές θεραπείες είναι γνωστό ότι χρησιμοποιήθηκαν από τους Αρχαίους στην Κίνα και την Ινδία επίσης.

Οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το να γνωρίζουν πώς να ελέγχουν τη θερμοκρασία του σώματος θα τους επέτρεπε να θεραπεύσουν όλες τις ασθένειες – όπως δήλωσε ο Παρμενίδης τον πέμπτο αιώνα π.Χ., «Δώσε μου τη δύναμη να παράγω πυρετό και θα θεραπεύσω όλες τις ασθένειες». Ο Ιπποκράτης (460-370 π.Χ.), ο πατέρας της ιατρικής, πίστευε ότι η ασθένεια ήταν ανίατη εάν δεν μπορούσε να θεραπευθεί με τη θερμότητα και οι Έλληνες θα χρησιμοποιούσαν θερμότητα όταν οι χειρουργικές επεμβάσεις ή οι παραδοσιακές θεραπείες είχαν αποτύχει. Σύμφωνα με τα λόγια του Ιπποκράτη, ο οποίος έχει τεκμηριωθεί ότι χρησιμοποιεί θερμότητα για να θεραπεύσει τον καρκίνο του μαστού, «Όσα φάρμακα δεν θεραπεύουν, η λόγχη θα τα κάνει. ό,τι δεν θεραπεύει η λόγχη, θα το κάνει η φωτιά».

 

Η Nuga Best προηγείται παγκόσμια στις ιατρικές συσκευές υπερθερμίας !

Το Κέντρο Ερευνών NDT διεξάγει έρευνα, ανάπτυξη και παράγει το Τουρμάνιο (TCTM) καθώς και μείγμα με Νανοδιαμάντι (NDTTM), τα οποία είναι υλικά της NUGA BEST, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το Fraunhofer, ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ινστιτούτα στον κόσμο σε κεραμικά υλικά υψηλής τεχνολογίας στη Γερμανία. Το κεραμικό υλικό NDTTM, το βασικό στοιχείο των προϊόντων NUGA BEST, ενισχύει τη θερμική επίδραση των προϊόντων μέσω της εκπομπής ανιόντων και υπέρυθρης ακτινοβολίας (FIR).

Η ιδιαιτεροτητα αυτων των συσκευων ειναι οτι το ρευμα θερμαίνει μια επιφανεια η οποια αποτελειται απο κεραμικα στοιχεια τα οποια περιεχουν μελετημενα κλινικα ορυκτα οπως τουρμανιο, νανοδιαμαντι, γερμανιο, ηφαιστειογενη πετρωματα, αργκαν, νεφριτη τα οποια με την σειρα τους εκπεμπουν στο ανθρωπινο σωμα, υπεριωδη ακτινοβολια μακρων κυματων (ηλιακο φως} , ανιοντων, ηπια μαγνητικα πεδια και αρνητικα ιοντα !

 

Θέρμανση τουρμανίου για την
χέρια και κάτω πόδια

Όταν ο χρήστης ξαπλώνει, η μονάδα θέρμανσης έρχεται σε επαφή με τις περιοχές του χεριού και του κάτω ποδιού για ανακούφιση από τον μυϊκό και γενικά από κάθε οστεοπαθητικό πόνο.

Αποκατάσταση της υγείας της σπονδυλικής στήλης εκτελώντας 10 διαφορετικές λειτουργίες όπως: μασάζ, πίεση σημείων, αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, διαθερμία με υπέρυθρη θερμότητα, καυτηριασμό, ιοντοθεραπεία (οξυγονοθεραπεία), μαγνητοθεραπεία, αποτοξίνωση, ρεφλεξολογία και μυοδιέγερση με παλμούς χαμηλής συχνότητας. Όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα, ενώ κάποιος βρίσκεται ξαπλωμένος επάνω στον εξοπλισμό αυτό.

 

image.png

 

Κεραμική θέρμανση NDT

Το NDT που αναπτύχθηκε με την ενσωμάτωση νανοδιαμάντι και τουρμανίου χαρακτηρίζεται από υψηλή θερμική αγωγιμότητα και εξαιρετική μεταφορά ανιόντων και ακτίνες IR για εξαιρετικό αποτέλεσμα θέρμανσης.

Αποκλειστικός προβολέας οσφυϊκής θέρμανσης
για την πολύτιμη πλάτη σου

Ο προβολέας οσφυϊκής θέρμανσης με σχεδιασμένο προσαρμοσμένο στην πλάτη, που είναι το κεντρικό μέρος του σώματος, βοηθά στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου στην πλάτη μέσω των λειτουργιών θέρμανσης .

Αποκλειστικός προβολέας θωρακικής θέρμανσης για
διέγερση της καμπύλης της σπονδυλικής στήλης

Ο προβολέας θέρμανσης με λειτουργίες θερμικής και βελονιστικής πίεσης κινείται απαλά κατά μήκος της φυσικής καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης και βοηθά στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου στη θωρακική περιοχή

Αποκλειστικός αυχενικός προβολέας θέρμανσης για ανακούφιση από την ένταση στο λαιμό

Ο μαλακός προβολέας θέρμανσης του τραχήλου της μήτρας από υλικό σιλικόνης παρέχει βελονισμό και υπερθερμία προσαρμοσμένη ειδικά στους αυχενικούς δίσκους.

 

ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

 

image.png

 

 

ΔΩΡΕΑΝ  !

 

Διαθερμία – μασάζ σπονδυλικής στήλης απο την Nuga Best  –  Καθε απόγευμα 16:30 – 21:00 (Εκτός Τετάρτης) Δωρεάν Διαθερμίες γνωριμιας  

Δηλώστε συμμετοχή και εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα !    Τηλ: 6985990791

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *